Acasa

MIT KÍNÁLUNK

Megoldások az intelligens városok számára

Az intelligens városok a jövő városai. Tudja meg, hogyan segíthetünk Önnek optimalizálni a járművek és az utazók áramlását az Ön városában.

Smart City

Intelligens város

Az intelligens város olyan város, amely az intelligens városi technológiát használja a szolgáltatások nyújtására és a városi problémák megoldására.

Intelligens parkolás

Az intelligens parkolás olyan technológiai megközelítés, amelynek célja a parkolási folyamat és az autók elhelyezésének javítása egy helyszűkében lévő városban.

Intelligens közlekedés

Az intelligens közlekedés definíció szerint olyan megközelítés, amely a modern technológiákat beépíti a közlekedési rendszerekbe.

Intelligens hozzáférés

A Smart Access elsősorban olyan digitális megoldásokról szól, amelyek 100%-ban automatizált és hatékony módon segítik a polgárokat a különböző magánterületekhez való hozzáférésben.

A kihívások valójában rejtett lehetőségek. Kérjen személyre szabott árajánlatot!

AUTOMATIKUS INTEGRÁCIÓ

Movsmart alkalmazás

Aplicația Movsmart este creată cu scopul de a integra o multitudine de sisteme inteligente ce permite degrevarea locațiilor publice și o mai bună organizare a acestora.

Smart City

Az integrált intelligens városi rendszerek előnyei

Az automatizáláson és mesterséges intelligencián alapuló integrált rendszerekkel búcsút mondhat a kaotikus napoknak. Akár több magánparkolóhely tulajdonosa, akár közintézményként szeretne beruházni a város polgárai számára kínált megoldásokba, a Movsmart az ideális megoldás. Egy olyan alkalmazás, amely számos helyszínt képes integrálni, és gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a közösségi látnivalókhoz.

Az S.C. Abiogenesis Abyss S.R.L. intelligens beléptető rendszerek importőre, és nem csak; olyan rendszerek, amelyek lehetővé teszik a járműáramlás optimalizálását a parkolókban, hanem a különböző helyekre való beléptető rendszerek, ahol jegyekre van szükség.

Abiogenesis Abyss S.R.L.

Intelligens városi megoldások szolgáltatói

Smart City

8965 K

Delivered Packages

1805 M

Countries Covered

1200 K

Satisfied Clients

4965 K

Tons of Goods

VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTT

Automatizált megoldások vállalkozása számára

Olyan hozzáférési rendszereket biztosítunk Önnek, amelyek célja a torlódások enyhítése és a forgalom áramlásának egyszerűsítése. Telepítési és integrációs szolgáltatásokat is kínálunk közvetlenül a helyszínen.

HATÉKONYSÁG 100%
BEJELENTKEZÉSEK 95%
AUTOMÁCIÓ 100%

A HALADÁS NEM OPCIÓ

A jövő megoldása: Smart City

A haladás nem lehetőség, hanem bizonyosság. Ahogy a nagyvárosok egyre zsúfoltabbá válnak a közösségi áramlások miatt, intelligens megoldásokra lesz szükség a közterületek és az utazási áramlások kezelésére.

01
Intelligens parkolás
A Smart City koncepció 100%-ban automatizált módon, többféle fizetési lehetőséggel integrálja a parkolásmenedzsmentet. Mondjon búcsút az autóban elveszett, kifejezetten parkolóhelyre félretett érméknek.
02
Intelligens közlekedés
Az intelligens közlekedés lehetővé teszi az utasforgalom hatékony irányítását egy városban, mind a busz, a metró, a villamos, a taxi, az elektromos robogó, a kerékpár stb. oldalán.
03
Intelligens hozzáférés
A testre szabott és automatizált Smart Access megoldások az irodaházakba, de a lakóépületekhez tartozó terekbe való belépésre is kiterjednek. A védelem és a biztonság lesz tehát az első!
Call Now Button